Gratis verzenden vanaf €50,- Bestellen voor 15:00 uur morgen in huis

Veelgestelde vragen (FAQ)

Q&A

Q: Wat is The Global Snacks?

A: The Global Snacks is dé online winkel voor de meest exclusieve snacks uit Amerika, Japan en Engeland.

Q: Hoe neem ik contact op met The Global Snacks?

A: Simpel, ga naar onze contactpagina en vul het contactformulier in. We proberen binnen 48 uur te reageren.

Q: Kan ik ideeën aandragen voor snacks?

A: Absoluut! Graag zelfs! Mis je een snack in ons assortiment die volgens jou echt niet mag ontbreken? Laat het ons weten – stuur je suggestie op via het contactformulier.

Q: Hoe kan ik betalen?

A: Bij het afronden van je bestelling kun je kiezen voor de betaaloptie van jouw keuze.

Q: Ik heb geen bevestigingsmail gekregen, wat nu?

A: Heb je na een paar minuten geen bevestigingsmail binnengekregen (ook niet in je SPAM), neem dan contact met ons op. Dan checken we samen even of je bestelling wel binnen is gekomen.

Q: Naar welke landen verzendt The Global Snacks?

A: Wij verzenden momenteel alleen naar Nederland en België. Woon je in Lelystad, dan komen we je favoriete snacks gewoon langsbrengen!

Q: Wat zijn de verzendkosten?

A: Woon je in Lelystad? Dan komen we je bestelling gratis langsbrengen bij een order boven de € 20,-! Bij een bestelling onder de € 20,- komt er € 2,- bezorgkosten bij.

Voor overige bestemmingen in België en Nederland gelden de volgende tarieven:

Nederland:         € 6,95 bij een bestelling onder de € 50,-. Bij een bestelling boven de € 50,- is de verzending gratis.

België:                 € 9,- bij een bestelling onder de € 75,-. Gratis bij een bestelling boven de € 75,-.

Woon je niet in Nederland of België maar zou je toch graag onze lekkere snacks willen bestellen? Neem dan contact (link naar pagina) met ons op.

Alle post gaat via PostNL met standaard track & trace.

Q: Kan ik mijn verzending retourneren?

A: Ja dat kan, mits de snacks binnen 7 dagen worden teruggestuurd en niet geopend of beschadigd zijn. 

Wil je snacks retourneren dan dien je binnen 7 dagen na bezorging contact op te nemen. Vergeet niet je ordernummer te vermelden en te laten weten welke snacks van je bestelling je retour wilt sturen. De retourverzending is voor je eigen rekening.

Restitutie

Zijn aan bovenstaande voorwaarden voldaan en is je retourzending na controle goed bevonden dan zullen wij het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen terugbetalen.

Q: Wanneer kan ik mijn snacks verwachten?

A:

Nederland: Bestel je voor 15:00 u. dan gaan je snacks nog dezelfde dag op de post! Bestel je op zondag , houd er dan rekening mee dat je snacks maandag pas met de post mee kunnen. Afhankelijk van de drukte bij de post, kun je je snacks binnen 1-2 dagen verwachten.

Lelystad: Woon je in Lelystad, dan heb je mazzel! Bestel je op werkdagen voor 15:00 u. dan wordt je bestelling dezelfde dag nog bezorgd.

België: De verzendtijd naar België kost (afhankelijk van de drukte bij de post) 2-4 werkdagen. 

Q: Mijn bestelling is beschadigd afgeleverd. Wat nu?

A: Zijn snackverpakkingen zodanig beschadigd zijn, dat het de kwaliteit van het product aantast, neem dan contact met ons op.

Q: Er mist wat van mijn bestelling. Wat nu?

A:  Jeetje, dat is natuurlijk niet de bedoeling! Mocht er iets ontbreken van je bestelling en hebben we niet laten weten dat dit apart en/of nagezonden wordt, neem dan contact met ons op onder vermelding van je ordernummer, naam en afleveradres.

Q: Ik heb niets ontvangen. Wat nu?

A: Heb je geen bericht van ons ontvangen dat je bestelling vertraagd is, neem dan contact met ons op onder vermelding van je ordernummer, naam en afleveradres.