Gratis verzenden vanaf €50,- Bestellen voor 15:00 uur morgen in huis

Betaalmethoden

Wij maken gebruik van Mollie om verschillende betalingsmogelijkheden aan te bieden zodat je veilig en vertrouwd gemakkelijk online kunt betalen.

iDeal

Je kunt betalen via iDEAL als je gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank, Friesland Bank of Fortis Bank. Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. Je hebt je bankpas en identificatiemethode nodig. Betalen doe je dan in de vertrouwde omgeving van je bank. Wij berekenen geen kosten voor het gebruik van iDeal.

PayPal

Ook is het mogelijk om via PayPal een bestelling bij ons online te betalen. Ook u kunt eenvoudig lid worden door u aan te melden op de website van PayPal. Na het controleren en bevestigen van uw bestelling bij ons komt u automatisch terecht op de website van PayPal. Log hier in met u PayPal-account en volg de instructies.

Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kun je op een vertrouwde, veilige en gemakkelijke manier betalen. Selecteer Bancontact/Mister Cash uit de betalingsmethoden en gebruik je kaartnummer en identificatiemethode om tot betaling over te gaan. Alle klanten van onder andere Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Recordbank kunnen online betalen met Bancontact/Mister Cash.

Credit Card

Je kunt bij ons veilig betalen met een MasterCard en Visa. Je kunt je creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren. Dit herken je aan de gesloten sleutel bovenaan je scherm (https; S staat voor secure). Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij je bestelling.

Overboeking

Indien je ervoor kiest om vooruit te betalen, ontvang je na het plaatsen van je bestelling, een bevestiging per e-mail met onze bankgegevens. Zodra we je betaling hebben ontvangen, versturen we je product.

Wij krijgen automatisch een bevestiging zodra de overboeking bij ons binnen is. Je ontvangt een bevestiging zodra de bestelling van “wachten op betalen” naar “bestelling in behandeling” is overgezet.